Gezonde Kinderopvang Montessorihuis
17 mei 2022
Pedagogisch medewerk(st)er
1 augustus 2022

Pedagogisch medewerk(st)er BSO

Vind je het leuk om mee te helpen en te denken in een kleinschalige kinderopvang? Ben jij op zoek naar een werkomgeving waar het kind echt centraal staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Montessorihuis Arnhem zoekt een pedagogisch medewerker ter versterking van het BSO team! Wij zijn op zoek naar een betrokken, flexibele collega die minimaal 2 middagen per week bij ons komt werken.

Hoe maakt Montessorihuis het verschil?

In het centrum van Arnhem hebben wij een nieuwe, unieke kinderopvang met KDV en BSO aan de Beekstraat. Wij hebben een KDV groep (0-4 jaar) en een BSO groep (4-12 jaar) en daarbij werken wij volgens de visie van Maria Montessori.

Het Montessorihuis biedt een veilige en vertrouwde omgeving, waar kinderen onder begeleiding van liefdevolle en deskundige begeleiders zichzelf leren kennen en zichzelf kunnen zijn. Door de kleinschalige opzet is er veel persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van het kind en spelen we in op de behoefte die bij de leeftijd van het kind past. Aandacht, rust, liefde, een herkenbaar dagritme voor de allerkleinsten, of juist op avontuur in een ontspannen omgeving waar je je na school vrij kunt voelen.

Op onze buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf gaan wij ervan uit dat een kind een natuurlijke, noodzakelijke drang tot zelfontplooiing heeft. Wij kijken naar de behoeften van het kind en spelen daarop in door de juiste omgeving en materialen aan te bieden. Door het bieden van duidelijke grenzen (geen “vrijheid blijheid” maar “vrijheid in gebondenheid”) kan het kind veilig leren. Maria Montessori vat deze visie mooi samen in de uitspraak: “leer mij het zelf te doen”.

Wij zijn op zoek naar iemand: 
– Voor onze BSO. Je werkt dan minimaal twee dagen met een leuke groep kinderen en collega’s! 
– Met een relevant afgeronde opleiding voor in de kinderopvang op minimaal niveau 3. 
– Die enthousiast wordt van het werken met kinderen en daarin ook wil bijdragen in de ontwikkeling tijdens hun groeifases,
– Met goede communicatieve en sociale vaardigheden (vloeiend Nederlands sprekend),
– Die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;
– Pré is ervaring in Montessori visie of bereid je hierin te verdiepen.

Wij bieden:
– Een prettige, informele werkomgeving met enthousiaste collega’s,
– Ruimte om het verschil te maken op pedagogisch werkgebied,
– Training in de Montessori visie en andere opleidingsmogelijkheden,
– Salaris conform CAO Kinderopvang €2177,- / €2964,-
– Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

Kom je ons team versterken? Zoals je hebt gelezen zijn er verschillende mogelijkheden qua uren die we tijdens een eerste gesprek samen kunnen bespreken. Interesse?! Stuur dan je gegevens en/of CV naar Melissa van Meegen – Berendsen 

Wij hopen iets van je te horen!

 

Werken bij