De eerste Montessorihuis baby vertrekt naar de basisschool
30 november 2021
Sharon van stagiaire tot vaste kracht
30 maart 2022

Kinderopvang de leukste carrière switch

Kinderopvang de leukste carrière switch

Ben jij wel écht tevreden met je huidige baan? Of zegt een stemmetje in je hoofd dat je stiekem eigenlijk wat anders zou willen? Veel mensen nemen hun eigen carrière pas goed onder de loep als het te laat is. Wanneer is het een tijd voor een carrière switch? Vroeg of laat in je leven kan het voorkomen dat je overvallen wordt door loopbaantwijfels of dat je toe bent aan een rigoureuze carrière switch. Je wilt iets anders, dat is zeker, maar wát precies? Dat blijkt vaak een heel moeilijk te beantwoorden vraag.

Montessorihuis kijkt uit naar talent zoals jij. Zo kunnen we samen meer kinderen opvangen en hen een fantastische ontwikkeling bieden. Waarom kiezen voor Montessorihuis?

Wij zijn Montessorihuis een kleinschalige kinderopvang in het centrum van Arnhem, Wij bieden voor kinderen van 0 tot 12 jaar een veilige, vertrouwde en huiselijke omgeving, waar uw kinderen centraal staan. Onder begeleiding van onze liefdevolle en deskundige begeleiding zichzelf leren kennen en zichzelf kunnen zijn.

Omdat kinderen zich verschillend ontwikkelen (o.a. door verschil in tempo, aanleg en interesse) staan wij voor een persoonlijke benadering bij het Montessorihuis. Kinderen ontwikkelen zich in wisselwerking met hun omgeving. Ze absorberen alles wat in hun omgeving aanwezig is en ze reageren hierop. De groepsruimte is dan ook ingericht naar de behoefte van het kind.

Kinderopvang

Word jij ons nieuwe pedagogisch talent, ben je bereid om volgens een visie te werken en leergierig? Wil je graag aan de slag als pedagogisch medewerker en twijfel je of je diploma kwalificeert? Wie weet kun jij met jouw diploma werken in kinderopvang. Check of jij direct kunt overstappen. Of misschien heb je alleen een aanvullend bewijs nodig. Ontdek het met de diplomacheck.

Diplomacheck
Heb je geen zin om jezelf om te scholen? Met veel verschillende diploma’s ben jij van harte welkom in de kinderopvang.

Een kleine greep uit de diploma’s die welkom zijn als pedagogisch medewerker:

– Activiteitenbegeleiding (HBO)
– Cultureel werk
– Kinderverzorging en opvoeding
– Jeugdwerker
– Sociaal werk

Check je diploma via:

https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Bijscholing

Het is ook mogelijk om een (korte) bijscholing te volgen zodat jij in de kinderopvang kunt werken!
Beschik jij over onderstaande diploma(s)?

– Agogisch werk
– Gehandicapten zorg GHZ
– Maatschappelijk werk niveau 3
– Activiteitenbegeleider AB
– Persoonlijke begeleider specifieke doelgroepen
– Verzorgende IG-plus
– Dierenverzorger
– MDGO – AW

Volg de bijscholing “Oog voor Interactie” en stap daarna met veel energie en vol enthousiasme als volledig gekwalificeerd pedagogisch medewerker in de kinderopvang! 

De bijscholing “Oog voor interactie” is een gevarieerde training waar de 6 interactievaardigheden aanbod komen. Het is een pedagogische verdieping waarbij reflecteren op de eigen handelen centraal staat. Na het behalen van het certificaat “Oog voor Interactie” mag je meteen volledig* op een kinderdagverblijf (KDV) of buitenschoolse opvang (BSO)  werken.

 *voorwaarde basis diploma of je op een KDV of alleen BSO mag werken.

Verdere info 

De training bestaat uit:
– 6 bijeenkomsten van 3 uur
– Huiswerk
– Coaching op de werkvloer
– Eindpresentatie  

Aanmelden of vragen

Voor vragen of aanmelden kun je mailen naar trainer Melissa (hoofd@montessorihuis.nl)

Vermeld o.a. je naam, adres, telefoonnummer en basisdiploma. Meld je vandaag nog aan!

Werken bij